
Stathis Alexandris
Chef
Ο ιδρυτής και Executive σεφ του Arte Sabroso Στάθης Αλεξανδρής δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εστίασης τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι ενεργό μέλος από το 2008 του Chef Club της Βοστώνης ενώ ανήκει στην Ακαδημία Αρχιμαγείρων Ελλάδας από το 2017. Ξεκίνησε τη καριέρα του το 2001 σε επιχειρήσεις εστίασης και εστιατόρια ξενοδοχείων ενώ το 2007 ίδρυσε την εταιρια catering Arte Sabroso της οποίας και ηγείται μέχρι σήμερα. Με την ομάδα του έχει οργανώσει και υλοποιήσει με μεγάλη επιτυχία εκατοντάδες events διαφόρων ειδών όπως εταιρικές εκδηλώσεις, γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ κ.α.
Είναι εκπαιδευτής σε φορείς εκπαίδευσης σεφ καθώς και σε προγράμματα Erasmus με σχολές του εξωτερικού ενώ ως εξωτερικός συνεργάτης έχει συνεργαστεί με τη Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Αθήνα. Από το 2017 συνεργάζεται ως private chef με εταιρία πολυτελών εξοχικών κατοικιών στη Πάρο. Είναι απόφοιτος της Γαστρονομικής Σχολής Μαγειρικής Palmier, της Σχολής Ζαχαροπλαστικής ΟΑΕΔ, της Ελληνικής Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος και της Μαγειρικής Σχολής Πολεμικού Ναυτικού. Η επιμόρφωση του περιλαμβάνει ειδικά σεμινάρια διαφόρων κατηγορίων όπως ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας κ.α.
© 2024 by ElpinioWeb